“Aarle heeft weer wat” 

12 oktober, 2018

 

                                                            

 

De herfstwandeling

Net zoals voorgaande jaren is het de laatste zondag van deze maand – 28 oktober -  weer tijd voor de jaarlijkse herfstwandeling van de geburen.

De uitnodiging daarvoor vindt u bij deze nieuwsbrief. We zien u graag komen!

 

 

    Vooruitkijken naar de Kerstperiode     

Nu al, zult u denken? Ja zeker! Het denkwerk is alweer gestart; de bouwactiviteiten beginnen midden november en een paar weken later gaat de kerststal open. De openingsavond is weer speciaal voor de geburen, dus zet de datum alvast in uw agenda: vrijdagavond 14 december bent u van harte uitgenodigd de openingsavond van de kerststal mee te vieren.

In de volgende nieuwsbrief leest u uiteraard meer over alle activiteiten rondom de kerststal.

Overigens: wilt u meehelpen met het bouwen van de kerststal of met een van de activiteiten? Neem dan contact op met een van de leden van het geburencomité.

 

                                                                          

Harder dan 50 is te hard! 

Veiligheid in de wijk is erg belangrijk, zeker ook de verkeersveiligheid. En het lijkt wel of we daar soms een beetje lak aan hebben. Want op de Aarledijk wordt erg hard gereden terwijl die toch voor een groot deel in de 50km zone ligt! Het zijn echt niet alleen maar mensen van buiten onze buurt die het gaspedaal te ver intrappen. Wij als buurtbewoners doen daar soms net zo hard aan mee. 

Een van onze buurtbewoners heeft al laten merken dat hij zich echt zorgen maakt over mogelijke ongevallen als het zo doorgaat. Daarom beste buurtbewoners, let op uw kilometerteller en laat de Aarledijk een veilige weg blijven!

 

Triest

Barabas, het restaurant aan de Voortjesweg van de familie Van Dal, is eind september volledig uitgebrand. Ook het erboven gelegen woonhuis met de 3 hondjes ontkwam niet aan de brand. Geen bedrijf meer, geen woonhuis meer, triest! Marcel, Barbara, Julia en Bram: van harte sterkte gewenst. Weet dat er in jullie buurt aan jullie wordt gedacht.

 

AED

Vanwege de brand bij Barabas wordt het AED apparaat binnenkort verplaatst naar Aarle 39.

 

Het geburencomité,

Ruth Peeters, Halvertweg 1, ruthpeeters@telenet.be

Jan Velden, Aarle 39, janvelden61@gmail.com

Jan Versteynen, Aarle 92a, jan.versteynen@telenet.be

Toon Zegers, Aarle 80, toon_zegers@hotmail.com

Cees van de Wouw, Aarle 70, cees.van.de.wouw@telenet.be

Marij van de Wouw, Aarle 70, marij.van.de.wouw@telenet.be

Ad Jonkers, Aarledijk 108, adriaan.jonkers@telenet.be

 

Herfstwandeling

8 oktober, 2018

Uitnodiging

voor de herfstwandeling

op zondag 28 oktober

 

Afbeeldingsresultaten voor wandelschoenen

Gaat u mee?

Net zoals voorgaande jaren is het de laatste zondag van deze maand – 28 oktober -  weer tijd voor de jaarlijkse herfstwandeling van de geburen.

Behoort u tot de enthousiaste kleine en grote deelnemers die de wandelschoenen aantrekken om met de geburen op pad te gaan? We hebben een mooie route in gedachten van maximaal 10 km. Natuurlijk is er een versnapering voor onderweg.

Om 9 uur vertrekken we bij Jan Velden, Aarle 39 (let op: de nacht ervoor wordt de klok verzet; het is dus 9 uur wintertijd!).

Uiterlijk om 13.00 uur zijn we weer terug in Aarle.

 

Het geburencomité Aarle-Aarledijk.

© Copyright 2017 -  Buurtvereniging Aarle