Lichtjestocht 

3 december, 2019

Lichtjestocht van en naar de Kerststal Aarle

Onze lichtjestocht is al een paar jaar een groot succes. Daarom organiseren we op zondag 22 december opnieuw een lichtjestocht door onze buurt. Via de scholen en krantjes wordt groot en klein opgeroepen om met een lichtje in de hand mee te lopen. Misschien hebt u zelf ook wel zin om mee te lopen? Zeker doen altijd leuk!

De route is als volgt:

vertrek kerststal, kapelletje Aarle rechtsaf, Bospaadje tegenover Jan Walschots, Aarledijk rechts af, Halvertweg, Voortjesweg, aankomst kerststal.

Woont u aan de route?

Wat zou het dan fijn zijn als u de deelnemers op één of andere manier verrast: bijvoorbeeld door extra (kerst)verlichting bij uw huis, een brandende vuurkorf (wel water in de buurt!), iets lekkers dat klaar ligt of door een muziekje te draaien. Misschien wilt u wel iets zingen (alleen of met uw buren of misschien bent u wel lid van een koor) of een muziekinstrument bespelen of een verhaaltje voorlezen waarnaar ze even kunnen luisteren. Alles kan, u kunt het helemaal zelf bedenken. Het fijnste is als u en de deelnemers ervan kunnen genieten.

De deelnemers starten rond 17.00 uur bij de kerststal, na de lichtjestocht is er gratis chocomel voor de kinderen. 

Het adres van de kerststal is Aarle 70-72 in Poppel. 

Reageren
Reactie plaatsen

© Copyright 2017 -  Buurtvereniging Aarle