Koor Quinza en Sfeervolle lichtjestocht

17 december, 2018

Komend weekend bij Kerststal Aarle in Poppel

 

Zaterdag 22 december 19.30 uur koor Quinza

Wie de afgelopen twee jaar bij onze kerststal is geweest, heeft zeker genoten van de sfeervolle avond die een aantal koorleden van Quinza ons daar bezorgde. We zijn blij dat we hen ook dit jaar weer mogen verwelkomen.

Laat u a.s. zaterdag dus ook onderdompelen in kerstsfeer door de moderne en traditionele kerstliederen die Quinza ten gehore brengt. Er zal zeker gelegenheid zijn om even mee te zingen.

 

Zondag 23 december 16.30 uur lichtjestocht

Met een lichtje in de hand in het donker met heel veel andere mensen door de straten lopen rond onze kerststal, dat is het idee. Als je je in kerstsfeer wilt verkleden, graag! Zorg wel dat je goed zichtbaar bent en een goed lichtje (geen kaarsen!!) bij je hebt. Onderweg kom je misschien wel een verrassing tegen: extra veel lichtjes voor de huizen, iets lekkers, mensen die zingen en muziek maken. Je zult het zien! Aarzel niet om mee te gaan; het is een tocht voor jong en oud. De tocht duurt ongeveer 1 tot 1 ½ uur.

Na de lichtjestocht is er gratis chocomel voor de kinderen. Én vindt de prijsuitreiking plaats van de tekenwedstrijd ‘hoe ziet jouw kerststal eruit’.

 

Het adres van de kerststal is Aarle 70-72 in Poppel. Zie ook onze website www.aarle.be

Reageren
Reactie plaatsen

© Copyright 2017 -  Buurtvereniging Aarle